Reviews

Ervaringen van onze klanten

Everhard Grootheest
Everhard Grootheest
15/05/2022
Na opdracht gegeven te hebben om de complete binnenkant van het huis te schilderen en het volledige huis te stylen van boven naar beneden , zijn we inmiddels aan het eind van het project . En zeer tevreden kan ik wel zeggen. We zijn super begeleid in het zoeken naar de juiste meubels. En het advies is de kleuren was briljant. De uitvoering was daarmee ook perfect , duidelijke afspraken die nagekomen werden , fijne mannen op de stoep die de uitstraling van het bedrijf goed deden. Nogmaals bedankt Aleides. Vakwerk !
Nelleke Middendorp
Nelleke Middendorp
31/01/2022
Niks dan lof, denkt heel fijn mee. Super ervaring en werkelijk alles 100% in orde. Aanrader!
Henk Lenstra
Henk Lenstra
15/07/2021
Beste schilder

We willen je graag bedanken voor het prachtige schilderwerk bij ons thuis. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Er zijn vriendelijke en keurige schilders bij ons geweest.

Ze hebben echt hard gewerkt. Verder houdt iedereen zich aan de afspraken. Dat is zo prettig, 7 uur is 7 uur. Je zegt dat je altijd gaat voor 100% klanttevredenheid. Bij ons ben je met vlag en wimpel geslaagd! Wij zijn echt 100% tevreden!

Over het schilderwerk, de mensen die bij ons kwamen werken, de kwaliteit van de materialen die je gebruik en al de service. Een mooi kleur advies, net even anders waardoor dit nog beter past en bijzonder is, je geduld, je bereikbaarheid, echt alles.

We vragen je de volgende keer graag weer en we gaan vrienden en familie zeker adviseren om met jou contact op te nemen voor schilderwerk en advies. 

Fam. Bemmel

Ik zocht een betrouwbaar schildersbedrijf in Barneveld om kozijnen en deuren van mijn huis te laten schilderen.

Goede service, snel geschakeld, alles is weer in Topconditie.

Bedankt!!!

Anoniem

De creativiteit van Aleides zorgt er nog steeds voor dat ik elke dag een prachtig huis binnen stap. Kleuren matchen perfect.
Punctueel, secuur en creatief. Niets dan lof!

Jan-Willem Van den Hoek

Vakwerk door een vakman! Zeer tevreden over het hele traject, vanaf het eerste contact tot en met het geweldige eindresultaat. Vriendelijk, meedenkend en goed in het adviseren. Er werd uiterst secuur en netjes gewerkt. Klasse!

Jacqueline & Marinus ten Voorde

Een aanrader voor iedereen. Van een heel goed en professioneel kleuradvies tot een geweldig eindresultaat. Aleides heeft bij ons al het binnenschilderwerk gedaan bij onze nieuwbouwwoning en het is gewoon in een woord perfect. Volgend jaar alles buiten!

Andries Blaak

Top werk! Top schilder en een vriendelijke jongeman.
Heeft zelf erg veel creatieven ideeën en werkt uiterst precies!
Een echte aanrader voor iedereen!

Arjen Dannenberg